Restavracija

divider_2

Restavracija

Restavracija je opremljena v tradicionalnem alpskem slogu, ponuja umirjeno in sproščeno vzdušje, v katerem svoje zatočišče lahko ob kulinaričnih doživetjih najdejo vse generacije. Zato se tukaj že tradicionalno vrstijo različni tematski večeri, glasbeni dogodki, proslave obletnic, poroke, krsti, poslovna srečanja in srečanja prijateljev ter sorodnikov ob različnih priložnostih.

Dobrodošli ste vsi, ki želite z nami deliti svoje posebne trenutke. Poskrbeli bomo, da jih boste ohranili v lepem spominu. Restavracija je plod družinske ljubezni in sodelovanja, zato tradiciji primerno pripravljamo različne izvirne slovenske jedi, nekatere še po receptu ome Mici. Ljubiteljem mesnih jedi priporočamo divjačinske jedi, po katerih gostišče tudi slovi. Naši ponudbi pa smo dodali tudi pestre in raznolike veganske in vegetarijanske jedi.

Osrednji del restavracije sprejeme 40 gostov, zimski vrt še dodatnih 35. Imamo lastno parkirišče in kolesarnico ter nadstrešek za motoriste. Poskrbeli pa smo tudi, da je dostop v restavracijo prijazen invalidom in starejšim osebam.

Lovska soba

Lovska soba je namenjena manjšim in zaprtim družbam, ki želijo ob dobri hrani in pijači uživati tudi mirno in intimno vzdušje. Primerna je za družinska in poslovna srečanja. Soba sprejme do 20 gostov.

Lovska Soba

Vinska klet – Tulipanov hram

Posebno vzdušje kleti dopolnjuje pestra izbira vin. Na vinski karti lahko izbirate med vrhunskimi slovenskimi vini. Lahko vam postrežemo z rdečim, belim, rose ali penečim – odločitev bo vaša. Lahko za nasvet vprašate tudi naše natakarje, ki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri vin.
Prostor je primeren(a) za posebne dogodke in praznovanja, za degustacije, seminarje in druge zaključene družbe ter poslovna srečanja. Lahko sprejeme do 45 oseb.

Točilni pult

Vrt

Pod lipo na vrtu je v poletnih mesecih posebej prijetno uživati v senci ob dobri hrani in pijači. Primeren je za družinska kosila in prijateljska srečanja ob poletnih večerih. Na vrtu je prostor za 50 oseb na dveh ločenih terasah.

divider_2

Torte po naročilu

Ker se vsak dober obrok zaključi z nečem sladkim, smo v našo ponudbo dodali tudi domače torte, peciva in piškote po naročilu. Poskrbeli bomo za vse vaše želje in vam polepšali vaše praznovanje.