Pogoji uporabe

divider_2

Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Vsebine na spletni strani je priskrbelo podjetje Franc Ažman s.p.

Varovanje podatkov

Podjetje Franc Ažman s.p. hrani osebne podatke, ki jih pošljete preko spletne strani,  za interno rabo in jih uporablja samo za komunikacijo potrebe oddanega povpraševanja. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva izbris osebnih podatkov prek e-maila info@tulipan-azman.si

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI (SOBE)

  • Zasebnost: Spoštujemo zasebnost vsakega posameznika, ki obišče našo spletno stran. Naši pogoji opisujejo načine zbiranje podatkov ter njihovo kasnejšo uporabo. Podjetje zbira vaše podatke, kot so npr. ( ime, priimek, kontakt, e-naslov, poštni naslov, ter podatke kreditne kartice ), ker jih potrebujemo za obdelavo vaše rezervacije, preko spletnega portala in jih potrebujemo, da lahko sprovedemo vašo rezervacijo za nočitev. Občasno vam lahko na vaš naslov posredujemo tudi kakšen e-mail z obvestilo, katerega pa lahko vsekakor odklonite in nam to sporočite na e-mail: info@tulipan-azman.si.
  • S prejemom vaših podatkov, ki so potrebni za rezervacijo, se hkrati obvezujemo, da vaših podatkov ne bomo posredovali zunanjim organizacijam in s tem zagotavljamo, da ne bomo razkrili vaše identitete, razen tistim organom, do katerih smo zakonsko dolžni poročati, torej organom oblasti.
  • Prav tako obveščamo, da za vse povezave, ki omogočajo dostop do drugih spletnih mest ne odgovarjamo, prav tako za njihova ravnanja v zvezi z vašo zasebnostjo ali vsebino.
  • Ob tem poudarjamo, da kljub našim prizadevanjem za varnost vaših osebnih podatkov, ne sprejemamo nobene odgovornosti ali škode do vas, zato vas opozarjamo, da sprejemate vsa tveganja, ki so povezana z obiskom tega spletnega mesta.
  • Iz razloga nezmožnosti zagotavljanja varnosti proti tretjim osebam, vam svetujemo, da sprejmete vse potrebne varnostne ukrepe, saj jim s tem preprečite dostop do vaših osebnih gesel in kod.

S privolitvijo torej soglašate s pravnikom o zasebnosti.

Pogoji rezervacije:

CENE NAMESTITVE

Vse cene so v eurih (EUR ) in vključujejo DDV. Turistična taksa ni vključena v ceno namestitve.

GARANCIJE

Vse rezervacije morajo biti garantirane s kreditno kartico, ki je veljavna v času celotnega bivanja gosta. Posebni pogoji lahko veljajo za posebne ponudbe ter skupinske rezervacije.

ODPOVED

Za popravek ali odpoved rezervacije prosimo, da nam to čim prej sporočite na naš elektronski naslov info@tulipan-azman.si ali nam osebno sporočite na našo telefonsko številko +386 (0) 4 537 880 ali 041 444 415. Gost lahko brez stroškov odpove svojo rezervacijo najkasneje 24ur pred prihodom (velja za individualne rezervacije, in sicer največ 2 sobe). Če je rezervacija odpovedana pozneje kot 24 ur pred prihodom, zadržujemo pravico gostu zaračunati strošek ene (1) nočitve za rezervirano sobo ali sobe, če drugače ni opredeljeno v politiki odpovedi rezervacij.

OTROK IN DODATNA LEŽIŠČA

Otrok do 5. leta biva brezplačno v sobi s starši. Na voljo brezplačna otroška posteljica. Otroci do 5. leta ne plačajo turistične takse. Mladoletniki od 5. do 18. leta plačajo polovično turistično takso. V sobah je možno eno (1) ali dva (2) dodatna ležišča, in sicer v sobi 10 in sobi 20 sta na voljo dva (2) ležiša, v sobi 11 in sobi 12 po eno (1) dodatno ležišče.

ŽIVALI

V Gostišču Tulipan so živali dobrodošle. Bivanje domačih živali je brezplačno, zaračunavamo samo stroške čiščenja v znesku 10 €.